putem Instagrama se obratila

Najljepša žena svijeta progovorila o borbi s opakom bolešću: ‘Život u ovom stanju uzeo je danak’

Bella Hadid
Vogue
13.08.2023.
u 10:20

“Što se tiče mogućeg povratka na pistu, vratit ću se kad budem spremna”, poručila je.

Američka manekenka Bella Hadid (26), koju zovu najljepšom ženom svijeta, putem Instagrama obratila se nedavno svojim obožavateljima i široj javnosti te je otkrila detalje svoje borbe s lajmskom bolešću.

“Zahvalna sam svojoj mami što je sačuvala sve moje liječničke nalaze, što je bila uz mene cijelo vrijeme, nikad me nije napustila, čuvala me je i podržavala, ali ono najbitnije – što mi je cijelo ovo vrijeme vjerovala”, napisala je i nastavila.

Uzela danak

“Život u ovom stanju, koje se s vremenom pogoršavalo, i rad kako bih sebe, obitelj i ljude oko sebe učinila ponosnima, uzeli su danak na mnoge načine koje još ne mogu objasniti. Kao prvo, želim vam reći da sam ok i da se ne brinete. Kao drugo, ništa ne bih mijenjala, da trebam sve ovo ispočetka napraviti kako bih stigla do ovog trenutka u kojem sam sada, konačno zdrava, opet bih to učinila. To me učinilo osobom kakva sam danas”, dodala je, prenosi Dnevno.hr

“Što se tiče mogućeg povratka na pistu, vratit ću se kad budem spremna”, zaključila je.

Što je lajmska bolest?

Lajmsku bolest, inače, dobila je kad je imala 14 godina, a od nje je bolovao i njezin brat Anwar.

Lajmska bolest, također poznata kao Lymeova bolest, je infektivna bolest koja se prenosi na ljude putem ugriza zaraženih krpelja. Ova bolest dobila je ime po gradu Lyme u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je prvi put prepoznata 1975. godine.

Uzročnik Lajmske bolesti je bakterija Borrelia burgdorferi. Krpelji koji prenose ovu bakteriju najčešće se nalaze u šumama, travnatim područjima i visokoj travi. Bolest se obično prenosi kada zaraženi krpelj ostane pričvršćen na koži domaćina duže vrijeme, obično više od 24 sata.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije