provokativna fotografija

Ništa ne skriva: Bella Hadid je pozirala gola i pokazala grudi

Bella Hadid
Foto: Instagram
1/2
10.04.2017.
u 11:36

Jedna od najtraženijih manekenki objavila je provokativnu fotografiju na društvenoj mreži. Bella, koja je s glazbenikom Weekndom prekinula prije par mjeseci, rekla je da uživa u 'solo' životu

Bella Hadid (20) iznenadila je obožavatelje najprovokativnijom fotografijom do sad. Manekenka je pozirala potpuno gola u bazenu te je pokazala grudi. Iako fanovi strahuju da će joj Instagram ukloniti fotografiju jer joj se vidi bradavica, Bella još uvijek nije 'cenzurirala' 'fotku'.

- Ti si umjetničko djelo - poručili su joj pratitelji, prenosi 24sata.hr.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Bella je u studenom prošle godine prekinula s glazbenikom Weekndom, koji je trenutno u vezi sa Selenom Gomez.

- Ljubav boli, ali izvuči ću se. Navikavam se na samački život. Ovo mi je bio prvi prekid koji se odigrao pred očima javnosti i nije mi bilo lako - rekla je nedavno manekenka koja smatrra da u karijeri još uvijek 'kaska' za svojom sestrom Gigi (21).

Bella svoje fanove često 'časti' golišavim fotografijama, a nedavno je objavila 'fotku' s odmora kojeg je provela s prijateljicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije