KOMENTARI NE STAJU

Nives Celzijus (40) pozirala u badiću koji je jedva obuzdao njene obline: 'Predivno tijelo'

13.07.2022.
u 16:18

Influencerica, spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu podijelila je novu vruću fotografiju. Nives je pozirala u bikiniju zelene boje koji je jedva obuzdao njene obline. Ležala je na podu s rukama iznad glave, te senzualno gledala u kameru. 

- Trebam li reći da mi je bikini najdraži odjevni predmet?! - napisala je u opisu fotografije.  



 

>

Za manje od 24 sata fotku je lajkalo više od 6.000 ljudi, a pratitelji u komentarima nisu prestali hvaliti pjevačicu i spisateljicu.  "Prelijepa", "Wow", "Predivno tijelo", "Seksi ljepotica" samo su neki od komentara koje su pisali. Inače, Nives sa svojih skoro 450.000 pratitelja često dijeli različite događaje u svom životu. Tako je nedavno s pratiteljima podijelila da se nalazi na kratkom odmoru u Crikvenici gdje su brojni pratitelji primijetili da je influencerica dobro pocrvenjela. - Ja crvena! A kako ste vi? - napisala je Nives pokraj fotografije.  "Auu, bit će guljenja", "Trebat će aloe vera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorjela", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna" - nizali su se komentari.  Prije toga svoje je pratitelje oduševila golišavim izdanjem. Pozirala je na balkonu u malom crnom bikiniji koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom tetovažom maslinove grančice koju je napravila početkom godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije