NEVJEROJATNA SLIČNOST

Nives Celzijus pohvalila se lijepom kćeri i sestrom: 'Preslatke'

Nives Celzijus
Instagram
06.04.2024.
u 16:38

Pjevačica i glumica Nives Celzijus vodi aktivan život na društvenim mrežama, a u najnovijoj objavi na Instagramu naglasak je odlučila staviti na svoju obitelj.

Hrvatska pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (42) vodi aktivan život na društvenim mrežama, a svoje fanove ne propušta svakodnevno uveseljavati provokativnim fotografijama. Ipak, u najnovijoj objavi na Instagramu naglasak je odlučila staviti na svoju obitelj.

Naime, Nives je objavila video u kojem se pojavljuje sa svojom sestrom Mateom i kćeri Taishom. U opisu fotografije stoji 'Uvijek i zauvijek', posvećeno dvjema vrlo važnim ženama u njenom životu. Videozapis sadrži neke od uspomena s njihovih zajedničkih putovanja, a teško je ne uočiti koliko sve tri nevjerojatno sliče. Objava je naišla na brojne pohvale fanova, koji su naglasili da bi takav odnos svi voljeli imati.

 

 

 

 

- "Preslatke", "Što ste slatke", "Predivno" - samo su neki od oduševljenih komentara. "Zauvijek", napisala je pored videa Taisha Drpić, a javila se i Ecija Ivušić - Još da Lu prohoda i potpune ste - stavila je televizijska voditeljica. Inače, Nivesina sestra Matea u rodila je kćerkicu u studenom prošle godine. Celzijus na Instagramu prati preko 400 tisuća ljudi, a iz dana u dan intrigira atraktivnim izdanjima. 

Podsjetimo, glazbenica i glumica prethodno je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu u kupaćem kostimu. U objavi je otkrila kako ne koristi nikakvu šminku, a u hashtagovima je dodala 'Samo prirodno'.

To sam samo ja... - napisala je u opisu fotografije, a pratitelji su joj se javili u komentarima. - "Prirodna i svoja, to si ti", "Kako mi uljepša dan i odmah ti uzvraćam osmijeh", "Takvu te najviše volimo" - samo su neki od komentara pratitelja Nives Celzijus.

Svestrana Nives javnosti je poznata kao spisateljica, pjevačica i glumica, a jednom se čak okušala i kao taksistica. Naime, Nives je davne 2005. godine sudjelovala u reality programu Nove TV u kojem su, u posebnom i besplatnom taksiju putnike prevozile poznate osobe hrvatske showbiz scene.

Nives je tada vozila taksi u Zagrebu, a sretnike koje je prevozila dočekala je u seksi izdanju koje rijetko tko može zaboraviti. Ova brineta nosila je plavi topić, a kako su domaći mediji navodili, ispod kojeg nije imala grudnjak, uske traperice te je pozirala za niz zavodljivih fotografija ispred i unutar vozila. 

Od tada je prošlo vrtoglavih 19 godina, a s vremenom su Nivesine fotografije postale još provokativnije, izdanja golišavija. Danas Celzijus definitivno mami brojne uzdahe objavama na društvenim mrežama.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije