VAŽNA UTAKMICA

Nives je u kupaćem kostimu koji joj je jedva pokrio obline poslala poruku našim nogometašima

28.06.2021.
u 15:01

U samo dva sata od ove objave u kojoj je pozvala naše nogometaše da rasplaču reprezentativce Španjolske, Nives je dobila preko osam tisuća lajkova i hrpu komentara o tome kako odlično izgleda i kako je preplanula.

Nakon Ivane Knoll jedna od najvatrenijih navijačica naših nogometnih reprezentativaca je Nives Celzijus. Tijekom ovog Europskog prvenstva Nives u svojim izazovnim izdanjima šalje poruke podrške našim nogometašima uoči svih susreta, pa im je tako i danas poslala poruku. Obukla je minijaturni kupaći kostim s kockicama koji je jedva prekrio njezine obline i napisala im je: Rasplačite La Royu. U samo dva sata od ove objave u kojoj je pozvala naše nogometaše da rasplaču reprezentativce Španjolske, Nives je dobila preko osam tisuća lajkova i hrpu komentara o tome kako odlično izgleda i kako je preplanula.


- S obzirom na to da sam deset godina bila u braku s nogometašem, mislim da moje zanimanje za nogomet nije neobično. Prije Dine Drpića nogomet sam više gledala iz neke ženske perspektive. Tko je lijep, tko zgodan, a tko strastven na terenu. Ali u braku sam zavoljela nogomet u cjelini - rekla je prije dvije godine u intervju za 24 sata. Kada su naši reprezentativci sudjelovali na Svjetskom prvenstvu u nogometu Nives se fotografirala u toplesu i na tijelu je ispisala imena naših reprezentativaca i tada im je poručila: Cijela moja duša je s Hrvatskom momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije