INES NANIĆ

Organizatorica Nurkićevog vjenčanja: 'Bio je jako zahtjevan, no imali smo i bizarnijih klijenata'

Jusuf Nurkić
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/2
21.08.2023.
u 17:36

- Najveća je stvar privatnost. Visokobudžetni klijenti prije svega to traže i originalnost. Jako je bitno da ono što oni rade njihovi gosti nikad nisu vidjeli prije - otkrila je Ines koja je otkrila da novci nemaju veze s velikim zahtjevima

Dubrovnik i ove godine privlači mnoge slave iz svijeta bussinessa, showa, redom milijunaše, ali i milijardere. Među njima se našla i NBA zvijezda Jusuf Nurkić (28), a o njegovu je vjenčanju za RTL Danas progovorila je Ines Nanić, čijim tim stoji iza najraskošnijih i najskupocjenijih dubrovačkih događaja.

- To je jedan od najzahtjevnijih projekata na koje smo radili, a moja tvrtka postoji već 15 godina. Projekt smo radili s još jednom tvrtkom iz Dubrovnika i to je doista bio posao za dvije agencije te je bila to prava produkcija. To se nekad zvalo 'event management' i takav projekt zahtjeva višemjesečne pripreme. Da je tome tako dovoljno govori da je na sam dan bilo 150 gostiju, a nas u samoj produkciji bilo je 146 - objasnila je Ines koja se osvrnula na zahtjeve bogataša u posljednje vrijeme.

- Zahtjevi su se promijenili, ono što je nekad bilo apstraktno, sad je normalno - rekla je i osvrnula se na neke od bizarnih trenutaka koje je doživjela s klijentima.

- Najapsurdnije je bilo kada je klijent koji je htio realizirati vjenčanje sina u Dubrovniku - tražio lokaciju za 1000 ljudi. Nakon puna 2 dana hodanja po otocima, tvrđavama, kamenolomima, parkovima, šumama i poljima, ušli smo na Stradun i nije mu bilo jasno zašto odmah tamo nismo došli i zašto na Stradunu ne može organizirati vjenčanje za 1000 ljudi - ispričala je Ines koja je dodala da je svima najbitnije da su zaštićeni od očiju javnosti.

- Najveća je stvar privatnost. Visokobudžetni klijenti prije svega to traže i originalnost. Jako je bitno da ono što oni rade njihovi gosti nikad nisu vidjeli prije - otkrila je Ines koja je otkrila da novci nemaju veze s velikim zahtjevima te da su se čak našli u situacijama kada su im klijenti s puno manje budžeta bili nerazumniji nego oni s punijim džepovima.

Podsjetimo, bh. košarkaš se vjenčao s dugogodišnjom partnericom Eminom Durić, a među uzvanicima na tvrđavi Lovrijenac našle su se i brojne poznate osobe: Lejla Filipović i Tarik Filipović, Enis Bešlagić i supruga Sabina, Viktorija i Dino Rađa, Goran Bogdan s partnericom Jovanom Stojiljković. Sve okupljene tu je večer pjesmom zabavljao Petar Grašo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije