NA INSTAGRAMU

Pamela Ramljak objavila fotografiju iz jacuzzija pa progovorila o važnoj temi: 'Zašto neke žene to sebi rade?'

Foto: Instagram
1/2
17.02.2022.
u 21:08

- Slušam jučer radio i tema je bila "Koje je vaše nepisano pravilo u životu?", i javi se gospođa, možda u tridesetima i kaže da je njeno pravilo da sve novce isključivo troši na djecu i njihove potrebe - opisala je pjevačica.

Pjevačica Pamela Ramljak (42) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u jacuzziju te pored napisala svoje razmišljanje o roditeljstvu. Pamela je otkrila da je nedavno bila na jednom pravom ženskom vikendu i osvrnula se na razmišljanje jedne mame koje je čula. 

- Slušam jučer radio i tema je bila "Koje je vaše nepisano pravilo u životu?", i javi se gospođa, možda u tridesetima i kaže da je njeno pravilo da sve novce isključivo troši na djecu i njihove potrebe - opisala je. 

- Prvo sam mislila da je ironična (kao i voditelji), ali onda sam shvatila da je ozbiljna. Ponekad se pitam, radimo li mi medvjeđu uslugu svojoj djeci kada ih učimo da su oni sunce, a da mi kružimo oko njihove osi? Gdje se izgubio odnos roditelj-dijete? Zašto neke žene to sebi rade, pitam se? - dodala je pjevačica, a zatim i objasnila svoje stajalište.

- Nemojte me krivo shvatiti, život bih dala za djecu, najviše vremena sam s njima i to mislim da je najvažnije, ali ako sebi malo ne ugodiš ne možeš ni drugome. U to ime jedna sa ženskog vikenda koji jedva čekam da ponovim - zaključila je te dodala hashtag 'vrijeme za mamu je važno' i 'spa'.  

Foto: Instagram

U komentarima su joj se javili mnogi pratitelji. "Potpisujem", pisali su, a mnogi su joj uputili i komplimente. 

"Ljepoto predivna", poručili su joj. "Čudesno lijepa", pisali su.  

Inače, pjevačica je mama dječaka Antuna i djevojčice Marije. Pamela je Antuna rodila 2017. godine, a kći je na svijet došla 2020. Pjevačica na svojim društvenim mrežama ima skoro 80.000 pratitelja te svoje pratitelje često oduševi svojom dobrom linijom koju ima nakon dva poroda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije