OBRATILA SE ELONU MUSKU

Pobjednica Eurosonga poslala oštar apel iz Ukrajine: 'Upotrijebi svoju tehnologiju za Mars i spasi nas!'

Olivier Douliery
09.03.2022.
u 19:29

"Izazivam te, Elone! Upotrijebi svoju tehnologiju za Mars ovdje na Zemlji da spasimo Ukrajinu i svijet! Postani naš spasitelj", poručila je Ruslana uz video u kojem stoji ispred ukrajinske zastave.

Ruslana Stepanivna Ližičko (48) ukrajinska je pjevačica koja je svojoj domovini donijela pobjedu na Eurosongu 2004. godine s pjesmom "Wild Dances". Ta joj je pobjeda donijela veliku popularnost u Europi, a zahvaljujući njoj i danas je jedna od najpoznatijih ukrajinskih pjevačica.

Upravo zbog toga odlučila je iskoristiti svoju popularnost i na društvenim mrežama objavljivati apele i sve oko situacije s ruskim napadom na njezinu zemlju.  Ovaj put apel je uputila inženjeru i biznismenu Elonu Musku. 

"Izazivam te, Elone! Upotrijebi svoju tehnologiju za Mars ovdje na Zemlji da spasimo Ukrajinu i svijet! Postani naš spasitelj", poručila je Ruslana uz video u kojem stoji ispred ukrajinske zastave.

"Bilo bi dobro kada bi se ovo dogodilo", poručili su pratitelji pjevačice u komentarima ispod videa. Ruslana se trenutno nalazi na Karpatima, gdje organizira volonterski rad, uključujući i pripremu hrane za ljude. Nakon prvog dana ruske invazije na Ukrajinu Ruslana je poručila pratiteljima da je vrijeme da se svi zajedno okrenemo protiv ruskog režima te ih je zamolila da joj pišu s istinitim informacijama. 

"Došlo je to jutro. Trebamo skupiti snagu i shvatiti da je počeo rat protiv Ukrajine. Pouzdano znam da će svijet biti ujedinjen za Ukrajinu. Dugi niz godina radili smo na tome da suvremeni svijet odabere Ukrajinu kao zemlju koja je stoljećima patila od ruskog režima. Svijet nas osjeća i pomoći će nam. Svi će djelovati kako bi zaustavili rat. Sada je najvažnije znati jasne akcije teritorijalne lokalne obrane! Prijatelji, pišite privatno ili ovdje! Potrebne su pouzdane informacije! To je dragocjeno vrijeme jer postoji veza! Kad su bile najopasnije akcije tijekom Majdana, jedino što nam je pomoglo da se spasimo bila je koordinirana akcija, jasna podjela odgovornosti i, što je najvažnije, preuzimanje informacija iz službenih izvora ili od očevidaca. Glavna stvar je unutarnji mir bez emocija i panike. Slava Ukrajini! Gospodine, usliši i primi moje molitve za Ukrajinu, mir i spokoj", poručila je Ruslana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije