BIVŠA MANEKENKA

Podvrgnula se brojnim plastičnim operacijama, a sada na plaži promatrala rezultate, nije skidala pogled s grudi

Katie Price
Foto: Profimedia
1/2
13.11.2022.
u 18:27

Ipak, ona je zadovoljna svojim novim izgledom, a to je očito i na novim fotkama koje su snimili paparazzi. Naime, dok je odmarala na Tajlandu, bila je na plaži u badiću i pomno proučavala svoje grudi.

Britanska reality zvijezda Katie Price (43) proslavila se 90-tih kao manekenka, a u proteklih nekoliko godina podvrgnula se brojnim estetskim korekcijama pa od njezine prirodne ljepote gotovo da nije ostalo ništa. 

Ipak, ona je zadovoljna svojim novim izgledom, a to je očito i na novim fotkama koje su snimili paparazzi. Naime, dok je odmarala na Tajlandu, bila je na plaži u badiću i pomno proučavala svoje grudi.

Katie je odabrala dvodijelni kupaći kostim sa cvjetnim uzorkom, a gornji dio bio je dovoljno velik kako bi podržao njeno masivno poprsje. 

Foto: Profimedia

Inače, Price se kada je imala samo 18 godina podvrgnula operaciji grudi prije nego što je započela karijeru, a do danas je potrošila tisuće funti kako bi zaustavila staranje. Katie je oduvijek bila iskrena i svoje je estetske korekcije oduvijek pokazivala pratiteljima pa je tako nedavno pokazala posljednji zahvat podizanja očiju i obrva. Poznato je kako je grudi operirala čak 12 puta, posljednji put nakon neuspješne operacije u Turskoj.

- U Turskoj sam radila grudi i izgledale su deformirano, bile su apsolutno grozne. To je prvi put da sam otišla kod drugog kirurga i morala sam se vratiti svom liječniku Franku pognute glave, sramila sam se što sam bila u drugoj klinici - ispričala je Katie u razgovoru za britanske medije.

Najviše je pak šokirala kada je pokazala što se krije iza njezinog blistavog osmijeha kada je na svom YouTubeu kanalu u videu otkrila kako izgledaju njezini pravi zubi prije ugradnje novih ljuskica, a nakon brojnih zahvata i korekcija stručnjaci su je upozorili kako joj prijete kožne bolesti, oštećenje mozga pa i smrt. Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti- objasnio je kirurg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije