PRELJUB?

Poznata turska glumica zbog rastave je na lošem glasu, a brani je - bivši muž

29.09.2017.
u 08:54

Tuba Büyüküstün i Onur Saylakas vjenčali su se u Parizu 2011. godine. Nedugo nakon toga, u siječnju 2012. dobili su kćerkice blizanke Mayu i Toprak. Glumica je navodno supruga prevarila sa sedam godina mlađim muškarcem

Turska glumica Tuba Büyüküstün, koju smo gledali u sapunicama “Asi” i “Ljubav i novac”, našla se pred osudom javnosti da je prevarila, sad već bivšeg, supruga, također glumca Onura Saylakas sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom, vlasnikom noćnih klubova u Turskoj.

Naime Tuba i Onur vjenčali su se u Parizu 2011. godine. Nedugo nakon toga, u siječnju 2012. dobili su kćerkice blizanke Mayu i Toprak. Loš glas prati je u zemlji iz razloga što javnost smatra kako je prevarila muža dok je još bila u braku, no Onur je stao u obranu bivše žene.

– Priča se da smo se Tuba i ja rastali zbog njezina ljubavnika. To je glupost! Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se završila i pokušali smo je spasiti zbog naših djevojčica, ali nije išlo. Tuba jest i ostaje majka moje djece. I ovo izjavljujem kako bi se ta tema jednom zauvijek zatvorila – objasnio je glumac.

Tuba, inače i Unicefova veleposlanica, poznata je i po velikodušnosti pa je tako prije dvije godine odrezala svoju dugu kosu kako bi ju donirala fondaciji koja prikuplja sredstva za djecu oboljelu od raka.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije