PODIJELILA USPOMENU

Severina pozirala u kupaćem na Maldivima, pratitelji oduševljeni vitkim nogama

01.06.2021.
u 20:35

Kut fotkanja dodatno je naglasio njene duge i vitke noge koje su očarale pratitelje.

Pjevačica Severina Kojić (49) na svom je Instagramu podijelila fotografiju s Maldiva kojom je oduševila pratitelje. Severina na biciklu pozirala na jednoj od prekrasnih plaža na Maldivima u crvenom jednodjelnom kupaćem kostimu. Kut fotkanja dodatno je naglasio njene duge i vitke noge koje su očarale pratitelje.  

"Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom", napisala je u objavi pored fotke.

 

Nije poznato je li ovo samo arhivska fotografija iz vremena njezinog odmora na Maldivima ili je pjevačica sada otputovala tamo. 

Podsjetimo, Severina je i prije dvije godine uživala na godišnjem odmoru na sunčanim Maldivima. Tada je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. Puno toga se od tada promijenilo u njezinom životu, pogotovo u zadnjih godinu dana otkako je sud donio privremenu mjeru da njezin sin živi s ocem Milanom Popovićem. U zadnjih nekoliko mjeseci navodno je i Severinin brak s Igorom upao u krizu jer par od ožujka prošle godine nije snimljen zajedno, a prije su bili nerazdvojni. Taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom obitelji pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična. Međutim, nakon karantene koje je u ožujku provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako složnim  odnosima s njegovom obitelji i njegovi roditelji je više ni ne prate na Instagramu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije