Podržala muža

Shakira objavila emotivnu poruku nakon što je Pique velikodušnim gestom "spasio" Barcelonu

16.08.2021.
u 20:19

Popularna kolumbijska pjevačica Shakira, supruga nogometaša Barcelone Gerarda Piquea, oglasila se na društvenim mrežama nakon što je njen muž pristankom na smanjenje plate pomogao katalonskom klubu da registruje pojačnja za novu sezonu.

Pique je pristao na značajno smanjenje plate, što je bilo dovoljno da Barca registruje novopridošle Memphisa Depayja, Erica Garciju i Reyja Manaja, a mediji u Španiji prenijeli su da igra za simboličnu platu i gotovo besplatno u odnosu na ostale Barcelonine zvijezde.

Tako je Pique, koji je postigao pogodak u sinoćnjoj pobjedi Katalonaca protiv Real Sociedada (4:2), tijekom vikenda postao apsolutni junak svog kluba.

Defanzivac Blaugrane dobio je i podršku svoje partnerice i majke njegove djece putem društvenih mreža, gdje je Shakira istakla da je ponosna na njegovu posvećenost obitelji i klubu.

"Vrlo sam ponosna na tebe. Tvoj tim, tvoj klub, kao i na nas. Tvoja porodica uvijek može računati na tebe kada nam najviše trebaš", napisala je Kolumbijka u emotivnom postu na Instagramu.

Podsjetimo, Barceloni je probleme izazvalo prekoračenje takozvanog "salary capa" i kršenje pravila koje je nametnula La Liga. Sustav  koji je uspostavljen u Španiji sličan je UEFA-inom finansijskom fair-playu.

Barcin "salary cap" u odnosu na prošlu sezonu je srezan za 286 miliona eura u skladu s poslovanjem kluba i padom prihoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije