zvijezda Beverly Hillsa

Shannen Doherty se rak proširio i na kosti: 'Ne želim umrijeti'

Shannen Doherty
29.11.2023.
u 18:58

"Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s ​​nadom da ću promijeniti stvari nabolje. Jednostavno, još nisam gotova", poručila je glumica

Shannen Doherty dala je veliki intervju za magazin People na čijoj će se naslovnici naći ovog prosinca.

"Ne želim umrijeti", rekla je 52-godišnja zvijezda Beverly Hillsa na početku razgovora o četvrtom stadiju raka dojke koji joj se nedavno proširio i na kosti.

"Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s ​​nadom da ću promijeniti stvari nabolje. Jednostavno, još nisam gotova", poručila je, prenosi Index.hr

Nakon prve dijagnoze raka dojke 2015., Doherty je prošla mastektomiju te kemoterapiju i zračenje. U travnju 2017. na Instagramu je objavila da je uspjela doći do stanja remisije, odnosno nadala se da je rak nestao. Ali do 2019. godine rak se vratio te zatim i metastazirao, najprije na mozak, a sad i na kosti. 

"Kad se zapitate: 'Zašto ja? Zašto sam ja dobila rak?', a zatim i: 'Zašto mi se rak vratio? Zašto sam u fazi 4?', to vas navodi da tražite veću svrhu u životu", priznala je te dodala da se nada da će potaknuti dodatna istraživanja o toj bolesti. "Suludo je da još nemamo lijek", kaže.

Glumica se nada da će imati sve preduvjete da postane dio kliničkih istraživanja za nove tretmane. Želi podići svijest o ljudima oboljelima od raka. "Ljudi misle da mi ne možemo ništa, odmah nas prekriže. Međutim, u nama ima snage, želimo živjeti i želimo raditi", poručila je.

"Moje najveće uspomene tek dolaze. Molim se. Budim se i idem u krevet zahvaljujući Bogu, moleći se za stvari koje su mi važne, a opet, ne tražim previše. To me povezuje s višom silom i duhovnošću. Moja vjera je moja mantra", zaključila je.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije