eksperimentalno liječenje

Sheen: Nikad se nisam osjećao bolje, novo liječenje mi je super

Charlie Sheen
Brett D. Cove/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
29.10.2016.
u 09:53

HIV pozitivan glumac posljednja 24 tjedna se liječi novom metodom. Oduševljen Charlie javnosti je obznanio da je lijek kojeg uzima, naziva PRO 140, revolucionaran

Charlie Sheen (51) kaže kako mu je laknulo nakon što je svijetu priznao da je HIV pozitivan.

- Već sam 24 tjedna na eksperimentalnom liječenju i zasad je sve odlično. Nema nikakvih nuspojava. Nikad se nisam osjećao bolje u cijelom životu - rekao je Charlie, koji je puno novca uložio u traženje lijeka za HIV.

Glumac je objasnio da svaki tjedan prima po jednu injekciju s lijekom PRO 140 te da mu se to više sviđa nego 'šaka otrovnih tableta koju je dnevno, do sada, uzimao'. 

-  S ovim možete živjeti potpuno normalnim životom i možete se sami liječiti. Ovo sve drugo me održavalo na životu, ali te tablete su imale grozne nuspojave, boljela me glava stalno te sam imao problema sa želucem i jetrom - rekao je Sheen koji smatra da je lijek kojeg trenutno uzima 'budućnost' te da želi što više pričati o njemu, prenosi 24sata.hr. 

Charlie smatra da je PRO 140 najbliže prvom lijeku protiv HIV-a. 

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' u studenom prošle godine javnosti je otkrio da je HIV pozitivan. Od tada je, kaže, promijenio životne navike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije