ostao bez svega

Skroz je 'švorc': Charlie Sheen živi u gostinjskoj kući roditelja

Charlie Sheen
Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.09.2016.
u 09:31

Nekoć najplaćeniji TV glumac, zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' ostala je, navodno, bez svega. Sheen se, pišu američki tabloidi, preselio k roditeljima i živi u njihovoj kući za goste

Charlie Sheen (51) navodno se preselio svojim roditeljima te živi u njihovoj kući za goste. Glumac na čijem je bankovnom računu bilo preko 125 milijuna dolara sve je potrošio na luksuzna vozila, privatne avione, partijanje, alkohol, drogu i žene. Dobar dio bogatstva potrošio je i na 'plaćanje šutnje' prije no što je javno priznao da je HIV pozitivan. 

Nekad najplaćeniji glumac na TV-u više nema novaca niti za otplaćivanje alimentacije svojim bivšim ženama Brooke Mueller i Denise Richards. One su se nedavno složile da im Sheen isplaćuje upola manje alimentacije nego do sada te trenutno od njega mjesečno primaju 25.000 dolara, prenosi 24sata.hr.

Osim toga, holivudski 'zločesti dečko' već godinama ne može naći posao. Nakon što je uz pune buke napustio 'Dva i pol muškarca', glumio je u tri sezone serije 'Kontrola bijesna' koja je završila 2014. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije