još uvijek neumorna

Šuput je opet otputovala, objavila fotku iz kreveta i pohvalila se zimskom čarolijom u kojoj uživa

Foto: Instagram
1/3
28.01.2021.
u 19:14

"Kako mi razgovaramo od jutra", napisala je preko snimke u kojem mazi trbuh dok u pozadini svira prikladna pjesma "My baby boy" jer će pjevačica roditi dječaka

Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je otkrila da se trenutačno nalazi na Plitvicama.

U svojim storyjima objavila je videa koje je snimila iz kreveta, a osim prekrasnog snježnog krajolika pokazala je i kako sada izgleda njezin trudnički trbuh.

Foto: Instagram screenshot

"Kako mi razgovaramo od jutra", napisala je preko snimke u kojem mazi trbuh dok u pozadini svira prikladna pjesma "My baby boy" jer će pjevačica roditi dječaka, piše Dnevnik.hr. 

Maja bi sina trebala roditi u ožujku. Njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu to će biti prvo dijete, a planiraju mu dati strano ime.

A iako će uskoro ući u osmi mjesec trudnoće, Maja je još uvijek neumorna. Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije