NOVA DESTINACIJA

Šuput ponovno odlazi iz Hrvatske. Na aerodromu pozirala s Bloomom u zanimljivoj kombinaciji: Najveseliji putnik

10.11.2021.
u 13:57

Šuput je na aerodromu pozirala u zanimljivoj kombinaciji, odjevena u plave traperice, bluzu, sako i kaput u boji devine dlake, dok je na nogama imala bijele tenisice. Glavu je pokrila šeširom u sličnoj smeđoj boji

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) redovito s pratiteljima dijeli fotografije i snimke svog sinčića Blooma, a ovaj put je otkrila da ponovno idu na put. Šuput je na aerodromu pozirala u zanimljivoj kombinaciji, odjevena u plave traperice, bluzu, sako i kaput u boji devine dlake, dok je na nogama imala bijele tenisice. Glavu je pokrila šeširom u sličnoj smeđoj boji. 

"Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj u naručju drži malenog Blooma.  

Otkrila je isto tako i da idu u Tursku, gdje su već bili sredinom srpnja, a njenom sinu kojeg je dobila u braku s Nenadom Tatarinovim to je bio prvi internacionalni let. 


Maja se isto tako nedavno pohvalila da je mališan rekao svoju prvu riječ.

– Isuseeee, rekao je tata – napisala je Maja uz video koji je podijelila na storyju svog Instagram profila te otkrila koja je Bloomova prva riječ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije