Bliski prijatelj tvrde

Swayze živio u 'paklu': Žena ga je varala, zlostavljala i zatočila

Patrick Swayze
Foto: Pixsell
1/2
13.06.2016.
u 20:18

Bliski prijatelj pokojnog glumca tvrdi kako je udovica Lisa Niemi (60) pravo oličenje zla.

- Patricka, koji je zbog njezina nemara spao na svega 40 kilograma, nitko nije smio posjetiti. I njegovu pokojnu majku je tjerala iz kuće - rekao je prijatelj.

Dodaje kako je Lisa Swayzea, koji je umro 2009. od raka gušterače, vrijeđala, tukla, varala sa ženama i muškarcima te držala u kućnom pritvoru. 

- Don, Patrickov mlađi brat, brinuo se za njega kad god je mogao. No kad ga nije bilo u gradu i Patrick je bio prepuštan Lisi, ona bi ga napustila i ne bi se brinula o njemu. Don se znao vratiti Patricku i vidjeti ga kako leži u vlastitom urinu i fekalijama - ispričao je glumčev prijatelj za Radar Online. 

Drugi izvor istom portalu tvrdi da je Lisa godinama i upravljala Patrickovim novcem te mu naređivala koje uloge da prihvati, a koje ne.

Swayze je navodno patio i ostao s njom u braku jer je ona znala tajnu koja bi mu mogla uništiti karijeru i obitelj, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije