Oduševila pratitelje

Tia Mamić objavila fotografiju s Ljubom Jurčićem, odlično raspoloženi pozirali su u restoranu

tia ljubo
13.03.2021.
u 09:17

Tia Mamić oduševila je brojne pratitelje na društvenim mrežama rijetkom fotografijom na kojoj pozira sa svojim poočimom Ljubom Jurčićem. Fotografija je snimljena u jednom restoranu u kojem su, sudeći prema fotografiji, Tia i Ljubo bili dobro raspoloženi. Mnoge je iznenadila ova objava na Insta Storyju jer Tia inače ne objavljue fotografije iz privatnog života, a ako i objavi onda su to fotografije sa sinom ili suprugom Marijem Mamićem.

Tiji je majka umrla kad je imala samo 12 godina te se od tada o njoj brine Ljubo Jurčić. S biološkim ocem nije u kontaktu jer, kako kaže, na podržava pretjeranu konzumaciju alkohola i droga.

"Znači, kad kažem samohrana majka nije imala potporu mog biološkog oca, nikakvu i zaista je dala sve u odgoj mene, svoj posao. I nisam imala prazininu. i tu je došao i Ljubo koji je bio uz mene od kada sam imala godinu dana i mi smo se poprilično brzo povezali", rekla je Tia svojedobno za medije. Zbog svega što joj se dogodilo u djetinjstvu, kao majka, danas iznimnu pozornost posvećuje svojem devetogodišnjem sinu Dominiku te cijeni svaki trenutak njegova odrastanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije