PRIJATELJI I NAKON RAZVODA

Tia Mamić u društvu bivšeg supruga je otpratila sina u školu i objavila je njihovu zajedničku fotku

06.09.2021.
u 14:36

Prvi dan nove školske godine Tia Mamić svog je sina Dominica u školu otpratila u društvu njegovog tate Chrisa Warrena. Tia i košarkaš Warren i nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima i to prije svega zbog dobrobiti njihovog desetogodišnjeg sina. Zajedno su tako početkom godine proslavili Dominicov okrugli deseti rođendan, a ljetne praznike je dječak proveo s tatom u Americi. Njihov sin pokazao je veliki talent za matematiku i prije dvije godine je osvojio srebrnu medalju na svjetskom natjecanju u matematici – Brain o brain world competition u Dubaiju. Zbog uspjeha je pozvan i na prijem kod bivše predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović.

- Domi je divno dijete, jako razuman, voli sport, školu, prijatelje, matematiku, on je čista ljubav. Apsolutno ga podržavam, zanimljivo je da ako vidi da je netko brži ili bolji, nije dijete koje odustaje nego se trudi da i on postigne rezultate, bez pritiska, o svemu razgovaramo, kad je umoran kaže mi: 'Mama, sad sam malo umoran, treba mi dva dana pauze'. Dajemo mu prostor da radi svojim tempom - rekla je Tia u intervju za Story.

Jednom prigodom ispričala je i kako se njezin suprug Mario Mamić odlično slaže s Chrisom te da ima divan odnos s Dominicom. - Mario je divan očuh kao što je i divan tata, bez ljubavi prema mojoj i svojoj djeci, ne bi bilo niti Marija i mene. Ne uplićem se u njihov odnos, razvijaju ga sami i imaju svoju priču, Mario i Chris se jako poštuju i sve što radimo, radimo za dobrobit djece, zato je Domi neopterećen jer se svi slažemo dobro i svi jedni druge poštujemo - rekla je Tia.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije