MALI ODMAK OD GLAZBE

Tonči Huljić upustio se u novi poslovni izazov i ekskluzivno nam otkrio o čemu se radi

Tonči Huljić
Miroslav Lelas/PIXSELL
23.06.2023.
u 08:52

Sve je krenulo vrlo spontano i prirodno i moram priznati kako ideja nije bila moja, nego mog dragog prijatelja Ante Perice, ispričao nam je Huljić i otkrio kakvu to novost priprema

S glazbenom kreativnosti Tonča Huljića publika je dobro upoznata, a splitski glazbenik sada se upustio i u jedno novo poglavlje koje će bez sumnje odjeknuti i privući pažnju.

U ponedjeljak će javnosti otkriti o čemu se točno radi, a nama je ekskluzivno ispričao kako se upustio u novi poslovni pothvat te nam je tek malo natuknuo kakav je to izazov.

– Sve je krenulo vrlo spontano i prirodno i moram priznati kako ideja nije bila moja, nego mog dragog prijatelja Ante Perice koji je vlasnik Perona 16. Naše poznanstvo teklo je spontano i prirodno, a Ante je čovjek koji je jako vispren i vječno traga za nečim novim. Tako se rodila ideja o liniji od sedam pića koje sada radim u suradnji s Maraskom Zadar – ispričao nam je Huljić. Ističe kako u ovoj poslovnoj priči nije uključen samo promidžbeno, nego je napravljen ozbiljan poslovni aranžman i otkrio nam je i kako je došlo do suradnje s Maraskom Zadar.

– Sjecajem okolnosti kontaktirali smo Marasku te smo tražili uslugu punjenja, a od njihove strane je onda došao kontra prijedlog i napravljen je jedan zaseban poslovni entitet te je počela zajednička suradnja – opisuje nam Tonči Huljić. Dodaje kako jako ozbiljno shvaća ovaj projekt u koji je uključen i njegov sin Ivan te će o svemu detaljno javnosti otkriti 26. lipnja u ponedjeljak kada će u Splitu u Galerija Food prezentirati suradnju s Maraskom Zadar.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije