TV VODITELJICA

Trudna Fani Stipković javila se iz teretane i pokazala poveći trbuh

Fani Stipković
Instagram
05.09.2023.
u 08:14

Fani svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom. Fani je oduvijek vodila zdrav život i vodila je računa o tjelovježbi i prehrani, a sada je svoj program vježbanja prilagodila blaženom stanju

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković (41) početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom.  Fani je oduvijek vodila zdrav život i vodila je računa o tjelovježbi i prehrani, a sada je svoj program vježbanja prilagodila blaženom stanju. Da od treninga ne odustaje ni u trudnoći pokazala je i najnovijom objavom na Insta Storyju. Fani je objavila selfie iz teretane u koju je stigla u ružičastom kompletu, a u prvom planu bio je njezin trudnički trbuh. 

 

Foto: Instagram
Foto: instagram

 

Stipković je vijest o trudnoći otkrila snimkom na Instagramu. – Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić.

Par je ubrzo nakon toga otkrio i da čekaju dječaka i to na zabavi za otkrivanje spola bebe. Fani bi svoje prvo dijete trebala dočekati u listopadu, a trenutačno ne može sakriti koliko uživa u trudnoći.

Sportska novinarka na društvenim mrežama često dijeli fotografije. Do sada smo mogli vidjeti kako šeće, trenira, uživa na odmoru i kupa se u moru, a lijepa trudnica sada je podijelila i fotografije svog trbuščića. Fani je sada podijelila fotografije snimljene iz profila na kojima je pozirala u bijeloj košulji i rublju te tako istaknula svoj trudnički trbuščić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije