UZ SERIJU FOTOGRAFIJA

Veliko slavlje u obitelji Maje Šuput! Emotivna pjevačica poručila: 'Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana'

17.03.2022.
u 10:37

"Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve sto jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek. Nek ti je najsretniji prvi ročkas srećice" napisala je pjevačica

Pjevačica Maja Šuput (42) na Instagramu je objavila kako njen sin, maleni Bloom slavi prvi rođendan. Uz seriju fotografija bebe, objavila je i emotivni status u kojem je napisala kako je Bloom najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi, te da je on najveća ljubav njenog života.  

"Sretan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Hvala ti za najljepšu, najuzbudljiviju i najemotivniju godinu ikada. Ti si sve sto jedna mama može poželjeti, najiskrenija i najveselija duša puna ljubavi. Volim te do neba i nazad i tako već 365 dana pa do zauvijek.  Nek ti je najsretniji prvi ročkas srećice" napisala je pjevačica, a njenu originalnu objavu možete pogledati OVDJE.  

Objava trenutačno ima oko 10.000 lajkova, a mnogi Majini pratitelji požurili su Bloomu čestitati prvi rođendan. 

Podsjetimo, Šuput je sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i bio dugačak 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila.  – Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije toga govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu – rekla je Maja nekoliko mjeseci prije poroda, a uoči samog poroda u intervjuu za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  – Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi – izjavila je Maja.  
Pjevačica se rijetko odvaja od bebe, a Bloom s roditeljima stalno putuje, dok Maja brižno objavljuje gotovo svaki novi napredak svog sina, te je jako ponosna na njega.  

Prije samo nekoliko dana Maja je odlučila stvari koje je njezin mezimac prerastao darovati jednoj 6-mjesečnoj bebi iz Ukrajine. Svoje je pratitelje oduševila snimkom na kojoj pakira odjeću za ukrajinsku bebu zajedno s Bloomom. 

- Odlučili smo se za jednu bebu iz Ukrajine, ima šest mjeseci, nalazi se u mjestu Grabovac kod Rakovice. Osobno sam kontaktirala načelnika, on će doći u Zagreb pokupiti robu za bebu. Stavit ćemo i neke igračkice, mislim da smo odabrali najbolje - rekla je Maja u snimci dok je s Bloomom pakirala stvari u torbu koju će predati načelniku. - Beba ima šest mjeseci i nema apsolutno ništa sa sobom. Sad ćemo Bloom i ja spakirati svu robu da beba ima - dodala je pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije