ZANIMLJIVO

Athletic uvrstio Gvardiola u momčad Eura: Za njega ćete još čuti

11.07.2021.
u 15:36

Popularni YouTube kanal Tifo, koji je s uglednim portalom Athletic otvorio novi kanal Tifo IRL, složio je svoju najbolju momčad ovogodišnjeg Europskog prvenstva na kojem će danas u finalu igrati Italija i Engleska.

Tifo je odabir igrača u svojoj momčadi objasnio u videu na YouTubeu, a na mjesto lijevog beka postavio je Joška Gvardiola.

"Pozicija lijevog beka je jako interesantna, a na njoj je Gvardiol iz Hrvatske. Nevjerojatan je podatak da je službeno debitirao za reprezentaciju protiv Engleske na Euru, što je super način za prvi nastup za reprezentaciju. Zamijenio je Bornu Barišića u jednoj od prijateljskih utakmica uoči Eura i više nije izlazio iz momčadi. Solidan u obrani, Gvardiol se priključuje napadu točno kad treba iako je prirodno riječ o stoperu o kojemu ćemo još puno čuti", objasnio je novinar Athletica koji je Gvardiola pogrešno opisao kao dešnjaka, piše Index Sport.

Kao konkurenciju Gvardiolu na toj poziciji Athletic je stavio Shawa iz Engleske, Zubera iz Švicarske te Jordija Albu iz Španjolske.

Najbolja momčad Eura po Athleticu:

Sommer - Gvardiol, Blind, Bonucci, Coufal - De Bruyne, Hojbjerg, Pedri - Ronaldo, Benzema, Sterling

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije