Novi uspjeh Mostarca

Bodybuilding: Zovko postao prvak u dvije kategorije

zovko
14.10.2015.
u 06:15

Zovko je nastupio u kategoriji bodyclassic više od 180 cm u kojoj je osvojio zlato, te je slavio i u apsolutnoj kategoriji

Mostarski bodybuilder Leo Zovko napravio je zapažen uspjeh na prestižnom natjecanju u Jagodini (Srbija). Zovko se izdigao iznad jake konkurencije te je pokazao najbolju formu. Riječ je bila o bodybuilding natjecanju "Jagodina Open 2015." na kojem je sudjelovalo 90 natjecatelja podijeljenih u 13 kategorija, a sve to je uživo pratilo oko 1500 gledatelja. Zovko je nastupio u kategoriji bodyclassic više od 180 centimetara, u kojoj je osvojio zlatnu medalju, da bi kao nepobijeđen ostao i nakon smotre svih pobjednika u bodyclassic kategoriji.

- Dvije se godine nisam nikako natjecao. Radio sam na sebi i povećanju mišićne mase. Samim tim sam i zadovoljniji s ovim uspjehom. Nakon kratkog oporavka me očekuju nova natjecanja na koja planiram izići što je moguće spremniji - kazao je za Večernji list BiH Vecernji.ba Leo Zovko.

Zovko tvrdi kako se prije natjecanja u Srbiji susreo s neugodnom ozljedom.

- Nekih mjesec dana prije natjecanja pukao mi je jedan nožni mišić. Bio sam očajan u trenutku kada mi je liječnik priopćio kako sumnja da ću se moći na vrijeme oporaviti. Ipak, potražio sam još neka liječnička mišljenja i našao sam stručnu pomoć uz koju sam se ipak uspio oporaviti i nastupiti - dodao je Zovko, prenosi Vecernji.ba.

Natjecateljski bodybuilding nije nešto od čega ni najbolji natjecatelji na ovoj razini i u ovim krajevima mogu živjeti.

- Lijepo je kada dobiješ priznanje za trud na nekoj pozornici, pred tako velikim brojem gledatelja. Ipak, osim prestiža, tu se ne može ostvariti zarada. Ono što dobivamo je renome koji mi pomaže da me lakše pronađu klijenti, osobe koje žele poboljšati izgled tijela ili zdravlje uopće. S oko 40 njih svakodnevno surađujem privatno u teretani Body Zone u Ilićima. Taj posao me ispunjava i čini zadovoljnim - dodao je Leo Zovko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije