KK Posušje

Financijski minusi doveli do istupanja iz košarkaške Lige Herceg Bosne

asdad
03.10.2015.
u 06:15

Održana je sjednica Skupštine KK Posušje, a Mario Karamatić, predsjednik Skupštine, predočio je izvješće o rezultatima rada i aktivnostima kluba u posljednje tri godine. Naglasio je da je Uprava na početku mandata započela dobro, financijski stabilizirala klub, danas bez dugova.

Neredoviti sastanci

Međutim, sastanci Uprave bili su neredoviti, a nije se radilo na privlačenju sponzora, što je i dovelo do istupanja iz Lige Herceg Bosne. Trener KK Posušje Tihomir Mustapić posebice je naglasio kako je u ovakvoj situaciji, bez novaca i bez sponzora, nemoguće voditi bilo koju kategoriju kluba: - Na utakmice se u posljednje vrijeme odlazilo isključivo o trošku djece i njihovih članarina, a kada ni to nije bilo dovoljno, Općina Posušje je snosila dio troškova. Tu su i Posušje bus te tvrtka BGL Commerce, ali i Lager, koji su ovih godina bili na usluzi igračima kluba. Mustapić je još napomenuo i nedostatak kadrova u vođenju ekipa s obzirom da se već tri godine ne upisuju novi članovi jer nedostaje kadrova.

Odlična baza

Zaključak je da se to se ne bi smjelo događati jer u Posušju ima zainteresiranih za rad u klubu koji je utemeljen prije 40 godina i koji je sve vrijeme svoga postojanja postizao izuzetno vrijedne rezultate, pa čak igrao i europske utakmice. Kakvi su posuški košarkaški potencijali, najbolje govori činjenica da je nekoliko mladića i djevojaka u samom vrhu hrvatske muške i ženske košarke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije