MOGAO JE IZDRŽATI

Hrabri Irac: Pokazao sam koliko sam dobar, ali vraćam se u UFC!

27.08.2017.
u 10:16

McGregor je tvrd i izdržljiv borac. Bio je bolji nego što sam očekivao morao sam se prilagoditi njegovom stilu - rekao je Mayweather

S velikim se nestrpljenjem čekao obračun četrdesetogodišnjeg svjetskog boksačkog prvaka Amerikanca Floyda Mayweathera i 11 godina mlađe irske UFC zvijezde Conora McGregora.

Irac je u spektakularnoj boksačkoj priredbi u Las Vegasu izdržao deset rundi. Mayweather je bio strpljiv te je McGregora nadmašio tehnički i kondicijski. Amerikanac je svoju 50. pobjedu u karijeri izborio tehničkim nokautom.

- McGregor je tvrd i izdržljiv borac. Bio je bolji nego što sam očekivao morao sam se prilagoditi njegovom stilu - rekao je Mayweather i dodao:

- Ovo je bitna pobjeda. Ugled i reputacija boksa bili su na kocki. Drago mi je što sam sačuvao čast boksa. I MMA i boks su vrlo zahtjevni i iscrpljujući sportovi.

Svojim navijačima najavio je odlazak u mirovinu.

- Ovo je bila moja posljednja borba. Hvala navijačima. Volimo Irsku, poštujemo tu zemlju. Conor je veliki šampion - naglasio je Floyd Mayweather.

Njegov suparnik Conor McGregor bio je razočaran što je sudac prekinuo borbu.

- Šteta što sudac nije pustio borbu do kraja da me Mayweather nokautira kao čovjeka. Nisam bio uzdrman, mogao sam još izdržati. To je bio samo umor - istaknuo je McGregor i prisnažio:

- Ne znam bih li se ponovno okušao u boksu. Pokazao sam koliko sam dobar, ali vraćam se u UFC!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?