Prijateljski susret

Iako su poražene, igračice Širokog pružile dobru igru protiv premijerligaša Mladosti

Siroki Brijeg, 6.3.2016. Siroki Brijeg - Mladost (Nevic Polje) 1:2 Martina Vuletic sutira pokraj Mustapic (14) Snimio: Miljenko Karacic
09.03.2016.
u 09:00

Premijerligaš Mladost iz Nević Polja svladao je na Blatu nogometašice Širokoga Brijega (2:1). Gošće su povele 1:0 preko Abdalović (10), ista igračica u 59. minuti povećala je na 2:0, a Bilać je postavila konačnih 1:2 u 66. minuti. Pobjeda Mladosti zaslužena je, iako su domaće bolje stajale i imale više prigoda na utakmici:

- Nogomet je ponekad surovo nepravedan, a to sam se i danas uvjerio. Širokobriježanke su imale puno prigoda, ali su ih upropastile, dok je Mladost “iz ničega” zabila pogotke, rekao nam je Božidar Miletić, izbornik U17 reprezentacije Hrvatske, koji je došao pogledati dvije kandidatkinje iz Širokoga Brijega, Katarinu Ljubić i Josipu Musu:

- Ljubić je bila ponajbolja igračica utakmice, ali vidio sam još zanimljivih igračica iz obje momčadi, rekao je Miletić. Za Široki Brijeg nastupile su: Pavković, K. Ljubić, Stojanović, Kvasić, Musa, Glavota, Mikulić, Vuletić, Marušić, Lasić, Milinović (Kordić, Ćuk, Šaravanja, Lovrić, Ćužić, Boban, Grbešić, Bilać, Ćavar, Šakić), dok su za Mladost igrale: Vasić, Bojanić, Pendeš, Mustapić, Palinić, Crnoja, Abdalović, Denta, Strukar, Ljubinović, Osmančević (Raić, Krišto).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije