Rukomet

Ivan Dumenčić dolazi u Borac

Ivan Dumencic
10.01.2016.
u 07:30

Rukometni klub Borac ipak neće mnogo mijenjati svoj igrački kadar za nastavak sezone u Premijer ligi BiH, u kojem će Banjolučani tražiti prigodu obraniti dvostruku krunu u Bosni i Hercegovini. Jedino pojačanje Banjolučana bit će Ivan Dumenčić, nekadašnji rukometaš Dubrave i reprezentativac Hrvatske u rukometu na pijesku.

On je dogovorio suradnju s Borcem do kraja godine i pojačat će bekovsku liniju, te pokušati ubrzati igru prema zamislima trenera Banjolučana Borisa Dvoršeka.

Dogovorili smo suradnju do kraja godine, a potpisat ćemo ugovor kad se priključim ekipi na početku priprema, a one počinju 11. siječnja. Gledao sam Borac protiv Zagreba i nadam se da ću opravdati povjerenje uprave banjolučkog kluba. Moj novi klub je spoj mladosti i iskustva, ima želju okititi se naslovima tako da sam zadovoljan u svakom slučaju. Trener Boris Dvoršek je želio da dođem i vjerujem kako ću se brzo uklopiti i ostvariti klupske ambicije, istaknuo je Ivan Dumenčić.

Banjolučani će do kraja regionalne SEHA lige odigrati četiri utakmice na domaćem terenu i nakon toga imati veliku stanku na kraju veljače jer će rukometno prvenstvo Bosne i Hercegovine početi tek u travnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije