Dogovoreno

Kličko i Joshua se bore 10. prosinca u Manchesteru

Kličko i Joshua
16.10.2016.
u 13:32

Postojala su samo dva realna kandidata - Deontay Wilder i Anthony Joshua, a prednost u meču godine koji će biti održan 10. prosinca dobio je Joshua

Nakon što je Tyson Fury i službeno izgubio sve naslove prvaka u teškoj kategoriji, za naslov najboljeg boksača svijeta borit će se Vladimir Kličko i Anthony Joshua.

Bilo je jasno da će se za titule koje je vratio Fury po verzijama WBA i WBO boriti Vladimir Kličko (64-4, 53 nokauta), no nije se znao njegov protivnik.

Postojala su samo dva realna kandidata - Deontay Wilder (36-0, 35 nokauta) i Anthony Joshua (17-0, 17 nokauta), a prednost u meču godine koji će biti održan 10. prosinca u Manchesteru dobio je Joshua, vlasnik titule po IBF organizaciji, piše Klix. 

Wilder, najbolji teškaš po WBC organizaciji će očito čekati ishod ove borbe kako bi izazvao pobjednika.

Zanimljivo, Kličko je proteklih godina vješto izbjegavao dvoboj s Joshuom, a to nije slučajno.

Vrijednost borbe koja će tijekom sljedećeg tjedna biti i službeno potvrđena se procjenjuje na oko 30 milijuna funti, a jedno je sigurno - spektakl je zajamčen. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije