Pripreme

Leotar s 86:74 bolji od gostiju iz Širokog

02.10.2015.
u 06:15

U sklopu priprema za početak košarkaške sezone u BiH, košarkaši Širokog gostovali su u Trebinju kod Leotara i doživjeli poraz 86:74. Domaći igrači bili su bolja momčad, a prema riječima njihova trenera Dragoljuba Vidačića, igrači Leotara pružili su i najbolju pripremnu utakmicu. Vodili su košarkaši Leotara i sa 16 poena prednosti, da bi na koncu gosti iz Širokog smanjili prednost domaćina. I jedna i druga momčad imaju ambicija u Prvenstvu BiH koje počinje 10. listopada. Širokobriježani su u odnosu na prošlu sezonu promijenili najveći dio momčadi. Njihova klupska politika je i dalje oslonac na mlade snage. Upravo zbog te mladosti koja čini najveći dio širokobriješke momčadi, tijekom pripremnih utakmica, a i u posljednjem susretu protiv Leotara, bilo je dosta oscilacija u igri. U Trebinju nije nastupio centar Josip Mikulić. Dvadesetdvogodišnji i 214 cm visoki košarkaš posuđen je na godinu dana jedinom bh. predstavniku u ABA ligi Igokei iz Aleksandrovca. U subotu Širokobriježani će ugostiti slovensku momčad Rogaška koju vodi njihov igrač iz prvoga naraštaja širokobriješke košarke Damjan Novaković.

Leotar: Komnenović, Lužaić 4, Pelkić 18, Mijović, Milanović 4, Rikalo 11, Đurasović 13, Radenković, Sudžum 8, Ninković 10, Šakotić 18. Široki: Zadro, Ćorić 12, Segarić 8, Šušak, Zubac, Novačić 19, Kovačević 4, Čolak 14, Vranješ 2, Karačić 8, Prskalo 4, Mikulić 3. (mbo)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije