Arbeloa o vođama u svlačionici Reala:

Luka je najomiljeniji i kad on priča svi slušamo

luka modrić
11.03.2016.
u 12:34

Alvaro Arbeloa već je dugi niz godina u Real Madridu nakon povratka iz Liverpoola, a u velikom je intervjuu za La Galernu govorio o trenutnom stanju u Realu i usporedio ga s nekim drugim vremenima

“Svaki je terner naravno različit. Sada nam je terner netko tko je većini igrača bio idol. Pod Mourinhom je recimo puno toga bilo drugačije i mislim da bi se Jose mogao i vratiti u budućnosti”, rekao je 33-godišnji Španjolac pa otkrio i kako stvari funkcioniraju u svlačionici te koje igrače se sluša kada pričaju:

“Luka Modrić je jedan od omiljenijih, ako ne i najomiljenija osoba u svlačionici. Nevjerojatno je drag i sa svima se slaže. Svi ga poštujemo i divimo mu se. Kada priča u svlačionici svi ga slušamo”, otkrio je Arbeloa koji je progovorio i o svom neslaganju s stoperom Barcelone, Gerardom Piqueom, piše Goal.

“Čovjek jednostavno nema poštovanja prema mojoj obitelji, a obitelji su najvažnije. Naše obitelji se poznaju i ja imam poštovanja prema njegovoj obitelji. Jedna stvar je kada napada Real, a druga mene osobno. Iako, branit ću i jedno i drugo. Neke stvari nisu za javnost i bolje se malo ohladiti pa onda pričati, ali mislim da kompletna Barcelona s tim animozitetom ide predaleko. Oni su možda osvojili više toga u posljednjih nekoliko godina, ali gledamo li globalno i općenito povijest, Real je daleko najbolji i najveći klub na svijetu”, poručio je Arbeloa kome ugovor s ‘los blancosima’ ističe na kraju ove sezone:

“Tek smo ušli u ožujak. Tko zna gdje ću biti u srpnju. Ako moram otići, volio bih da odem s trofejom. Također, nadam se i da će ljeto dobro proći u znaku reprezentacije na Euru”, zaključio je Arbeloa./HMS/

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije