Nakon velike pobjede i još većeg preokreta, Zrinjski slavio na susretu protiv Željezničara

Marinović: Moramo popraviti još mnogo toga

fasfga
19.10.2015.
u 06:15

Nakon susreta Zrinjskog i Željezničara, puno više su razloga za zadovoljstvo imali domaći koji su preokretom u posljednjim sekundama ostvarili važnu pobjedu (2:1).
- Imali smo tu jednu priliku, rekao bih da smo na vrijeme zabili pogodak. U drugom dijelu Zrinjski je krenuo puno otvorenije, a mi smo imali tri stopostotne prigode iz kojih nismo uspjeli kazniti protivnika. Po mom mišljenju, ključni trenutak utakmice bio isključenje Dušana Mladenovića, u igri s 10 igrača nismo se uspjeli obraniti - kazao je Haris Alihodžić, trener koji je na klupi na ovom susretu mijenjao šefa struke Edisa Mulalića.

Pojačali pritisak

Mulalić je inače na ovom susretu odrađivao suspenziju za isključenje na sarajevskom derbiju Željezničara i Sarajeva. Susret je pratio s tribina. - Mogu se u mnogo toga složiti s kolegom. Imali smo inicijativu, ali nismo imali neke prilike. Rekao bih uobičajeno za nas... Nakon primljenog gola smo izgubili i tu igru. Napravili smo izmjene u nastavku želeći podići igru. Željo je prijetio, u nastavku imao dobre prigode, a u nekoliko navrata naš vratar je dobro intervenirao. Izjednačili smo, napravili nakon toga i dodatni pritisak, zabili još jedan pogodak dovoljan za pobjedu. Na kraju ću čestitati našim igračima. Uložili su puno napora na teškom terenu protiv jakog protivnika, ali imamo još dosta stvari na kojima moramo raditi - kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Nijemci pratili Karačića

Inače, dobru je izvedbu pružio Goran Karačić. Njega je pratio predsjednik njemačkog drugoligaša Greuther Fürtha. Obavljen je u Mepas Mallu i sastanak igračevih zastupnika i ljudi iz njemačkog kluba. Navodno, Nijemci bi odmah željeli dovesti Karačića, ali je njegov stav kako on ne želi napuštati klub, najmanje ne do kraja sezone, jer za sada mu je cilj osvajanje naslova prvaka sa Zrinjskim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije