Zidane:

Modrić neće igrati, još nije spreman i neću riskirati...

Zidane
04.03.2016.
u 17:52

Ronaldo će opet, čini se, morati igrati s "nedovoljno dobrima". Modrić će propustiti subotnju utakmicu protiv Celte. Objavio je to Zinedine Zidane, ali za sastav Reala konkurira drugi Hrvat, Mateo Kovačić, ili Kovačević, kako ga zove Cristiano.

Luka Modrić ozlijedio je nogu i propušta drugu utakmicu zaredom, ali nema panike. Propuštanje subotnje utakmice protiv Celte je više preventiva.

- Ne želim riskirati s Lukom jer igramo opet u utorak. Nije još spreman na dvije utakmice u tako kratkom roku - rekao je trener Reala , kojeg u utorak čeka uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Rome.

Španjolci su slavili u prvoj utakmici u Italiji 2-0.
U subotu ćete vidjeti malo drugačiju momčad

- U subotu igramo sa Celtom i želim razmišljati o toj utakmici, a ne o Romi - dodao je Zidane , koji će u subotu moći računati na povratnike Garetha Balea i Marcela.

- Vidjet ćete malo drugačiju postavu protiv Celte i to mi se sviđa. Želim da se kod mene svi igrači osjećaju važnima - dodao je Zidane .

Real je dobio posljednje tri utakmice protiv Celte, a njegov subotnji protivnik posljednji je put slavio na Bernabeuu u Primeri u studenom 2006. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije