MA NEMOGUĆE...

Možete li vjerovati? Ovo Argentinci žele napraviti s Maradoninim srcem

Stringer/REUTERS
26.03.2022.
u 09:46

"To je zasad samo naš san, ali od danas želimo da to bude i san svih Argentinaca”, dodano je u objavi koja je toliko neuobičajena da joj je teško i povjerovati

Fanatični navijači argentinske reprezentacije, njih oko 100 tisuća, su preko vlastitih udruga te tamošnjih medijskih agencija uspjeli doprijeti do cijele svoje zemlje, pa i šire, jednim od najbizarnijih zahtjeva u povijesti nogometa.  

Legenda argentinskog nogometa, Diego Armando Maradona koji je od srčanog udara preminuo u studenom 2020. godine, još uvijek je na usnama argentinskih navijača. Međutim, ovaj put na posve neočekivan način uoči Svjetskog nogometnog prvenstva ove zime u Kataru. 

“Želimo ostvariti ono što osjećamo da bi bila i njegova želja, želimo da Maradonino srce putuje s Argentinom u Katar. Želimo da čitavo vrijeme bude s reprezentacijom na putu, u trening kampu, hotelu, autobusu, svlačionici te na terenu. A ako tako budu htjeli Bog i Diego, sedam utakmica poslije, njegovo će se srce naći i pokraj toliko iščekivanog trofeja prvaka svijeta", stoji u objavi argentinskih fanatika koje su prenijele novinske i marketinške agencije.

"To je zasad samo naš san, ali od danas želimo da to bude i san svih Argentinaca”, dodano je u objavi koja je toliko neuobičajena da joj je teško i povjerovati. 

Još na ovu objavu nismo čuli nikakve reakcije Argentinskog nogometnog saveza ni Maradonine obitelji.

Glavnu riječ pak drži policija u Buenos Airesu kod koje se nalazi Maradonino srce na kojem se još provode detaljne postobdukcijske istrage. Stoga je jako teško za očekivati da će se argentinskim navijačima ispuniti nesvakidašnja želja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije