Prijave još tjedan dana

Na Summer Football Camp dolazi Slobodan Jakovljević

19.06.2023.
u 15:55

Marin Suton, dugogodišnji igrač malog nogometa, trenutačno član ekipe Mostar SG Staklorad i kineziolog Mateo Ćavar organiziraju drugi Summer Football Camp u Mostaru. Radi se o kampu za dječake od 8 do 16 godina. Suton i Ćavar su svoje iskustvo rada s djecom manjih uzrasta (trener - nastavnik) odlučili pretvoriti u nešto više. Summer Football Camp je ovaj put planiran u  razdoblju od 4. do 12. srpnja, te je ostalo malo vremena za prijave. 

"Prije svega moram istaknuti kako nam veliki broj djece na kampu nije cilj. Prvenstveno želimo da kvalitetno radimo, a dokaz dobrog rada je veliki odaziv djece od prošle godine", kaže Suton za večernji list. Pojasnio je kako će treninge održavati na Sportskome centru Kantarevac u središtu Mostara što će olakšati dolazak na treninge. 

"Imat ćemo odlične uvjete za rad. Radit ćemo treninge i jutarnjim i večernjim satima kako bi izbjegli velike vrućine, a uz same treninge koje smo osmislili djeca će uživati u voću nakon treninga, predavanjima bivših nogometaša. Slobodan Jakovljevic je potvrdio svoj dolazak, a vjerujte kako će tu još zvučnih imena biti", kaže Suton. Cilj ovoga kampa je djeci predočiti sastavne dijelove treninga i metode oporavka  jednog profesionalnog nogometaša, kroz zanimljive i zabavne sadrzaje. 

"Zbog same modernizacije društva i provođenja vremena pred ekranima djeca imaju nedostatak igre tj, socijalnog razvoja i mislimo da ćemo im pomoći i na tom polju", rekao je Mateo Ćavar. Uz sudjelovanje na kampu gdje će izbližeg upoznati život sportaša, djeca će dobiti po dvije majice, educirat će se djeci o zdravoj prehrani i na kraju kampa planira se i zajedničko druženje. Prijave su do 28.6. A kamp traje od 4-12.7. Broj mjesta je ograničen tako da svi koji žele biti dio ove priče imaju još tjedan dana za prijavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije