'PLJUSKA SVIM AUSTRALCIMA'

Novi 'šamar' za Đokovića: 'Zašto da dozvolimo Novaku povratak u Australiju, zato što zarađuje milijune dolara?'

10.10.2022.
u 13:23

Pravu dramu proživio je Novak Đoković nakon što mu je odbijen nastup na ovogodišnjem Australian openu, jedno vrijeme je bio 'zatočen' u karanteni, da bi naposlijetku morao napustiti Australiju. 

Tamošnja vlada je izdala zabranu ulaska od tri godine za proslavljenog srpskog tenisača, uz uvjet da se okolnosti promjene, odnosno da se Đoković cijepi.  To se vrlo vjerojatno neće dogoditi, ali od lipnja su se vladajući u toj zemlji promijenili i više ne važi pravilo o tome da putnici moraju pokazati ispravu o cijepljenju. Pojavila se špekulacija da će Đoković moći nastupiti na idućem izdanju turnira, ali australska političarka smatra da bi to bio 'šamar u lice' svim stanovnicima koji su se cijepili protiv koronavirusa.   

- Zašto bi se Đokoviću trebao dozvoliti povratak u zemlju? Zato što je visoko rangirani tenisač s milijunima dolara na računu? Za njega ne bi smjelo vrijediti jedno pravilo, a drugo pravilo za ostale - izjavila je bivša ministrica unutrašnjih poslova, Karen Andrews. 

- Onda bi se pojavili drugi ljudi u sličnim okolnostima kojima su vize ukinute. Dakle, ako se sada napravi izuzetak za Đokovića, postavlja se pitanje - što će se napraviti za ostale koji su u sličnoj situaciji? - rekla je Andrews za Radio ABC.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije