NE IDE MU

Đoković se konačno vratio na teren pa doživio debakl

12.03.2018.
u 08:55

- Osjećao sam se vrlo čudno, kao da igram prvi meč na ATP Touru. Izgubio sam ritam, mučio sam se sa zdravljem kao i proteklih tjedana - rekao je Đoković

Novak Đoković vratio se terene nakon ozljede i operacije, ali nije bio uspješan. Nekad najbolji tenisač svijeta u drugom kolu Indian Wallesa izgubio je od Japanca Tara Daniela sa 7:6, 4:6 i 6:1. 

Đoković se nije natjecao od Australian Opena, u međuvremenu je operirao lakat koji mu je stvarao probleme, ali nije pomoglo.

- Osjećao sam se vrlo čudno, kao da igram prvi meč na ATP Touru. Izgubio sam ritam, mučio sam se sa zdravljem kao i proteklih tjedana - rekao je Đoković i dodao:

- Nisam trebao ni biti ovdje, operiran sam prije pet-šest tjedana tako da nisam imao neka očekivanja. Nedostaje mi natjecanje, ali moram razgovarati sa svojim timom i smisliti strategiju što i kako dalje.

Slabo poznati Japanac Daniel i 109. igrač svijeta je dodao:

- Đoković očito nije u najboljoj formi što sam iskoristio. Izgubio sam drugi set, ali sam vjerovao da mogu pobijediti. Igrao sam dobro i ponosan sam.

 

Komentara 1

NO
normalan95
12:40 12.03.2018.

Nole, dosta je bilo! Psihičku formu nečeš povratiti nikada više. Posvjeti se porodici. Inat je najgori zanat - račune će ti ispostaviti poslije 55 - 60 godine!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije