Suvlasnik Inter Miamia

Otkriveno kolika će biti Messijeva plaća u Inter Miamiju

Lionel Messi
CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS
02.07.2023.
u 19:59

Suvlasnik Inter Miamija kubansko-američki biznismen Jorge Mas progovorio je o plaći Lea Messija, koji je prošlog mjeseca potpisao ugovor s članom MLS lige.

Odluka argentinskog reprezentativca da napusti Europu i prihvati ponudu iz Sjedninjenih Država mnoge je iznenadila, ali daleko od toga da Messi na Floridi neće dobro zaraditi.

„Prema ugovoru, Leo će zarađivati ​​između 46 i 55 milijuna eura godišnje. Potrošili smo mnogo vremena na pregovore s igračem te razine. Redovito sam bio u kontaktu s njegovim ocem Jorgeom, a David Beckham je s Leom razgovarao isključivo o nogometu, budući da je i sam bio profesionalni igrač. Nitko nije želio vršiti pritisak na Messija i razgovarali smo u Barceloni, Miamiju, Rosariju i Dohi,“ rekao je Mas, prenosi N1

„Tijekom Svetskog prvenstva s pažnjom sam pratio igru ​​argentinske reprezentacije i Messija. Ugovor s Appleom bio je ključan aspekt za sklapanje posla s Leom.“, dodao je Mas. 

Argentinac je prošle sezone za PSG odigrao 41 utakmicu i postigao je 21 gol uz 20 asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?