Utrka s vremenom

Radnik pozvao navijače da pomognu u čišćenju snijega

03.03.2018.
u 13:33

Nogometaši Radnika iz Bijeljine i Širokog Brijega danas bi od 14.30 trebali odigrati utakmicu 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Domaćin se našao u problemu pred ovaj susret obzirom na to da je snijeg dobro napadao u Bijeljini te je prekrio i teren Gradskog stadiona. Iako je klub na službenoj Facebook stranici još prije dva dana poručio da tehnička služba čini sve kako bi osposobila travnjak pred susret protiv Širokog, čini se kako je to na kraju bila prava utrka s vremenom, piše SportSport.ba. 

Na službenoj Facebook stranici kluba jutros je objavljena fotografija uz apel svim simpatizerima kluba da što je prije moguće dođu s lopatama na Gradski stadion kako bi se teren osposobio do 14.30 sati za kada je planirano odigravanje susreta.

Podsjetimo, i na ostalim stadionima nije najbolja situacija zbog sniježnih padavina proteklih dana, ali čini se da organizatori u Bijeljini imaju najvećih problema s čišćenjem snijega. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije