turnir u Visokom

Rukometašice HŽRK Zrinjski osvojile treće mjesto na turniru “Piramida Cup”

14.08.2017.
u 12:55

U Visokom je u četvrtak i petak odigran Međunarodni rukometni turnir “Piramida Cup” gdje su i nastupile mladje kadetkinje HŽRK Zrinjski.

Djevojčice su nastupile u dvije starosne kategorije: godišta 2001. i mlađe i godišta 2003. i mlađe, a sudjelovalo je ukupno šest ekipa: ŽRK „Bosna“ Visoko, ŽRK „Vitez“, ŽRK „Posušje“, HŽRK „Zrinjski“ Mostar, ŽRK „Jerkovac“ Metković (Hrvatska) i ŽRK „Zeta“ Podgorica (Crna Gora), objavio je HŽRK Zrinjski.

U obje starosne kategorije bilo je neizvjesno do posljednjeg susreta, a u kategoriji 2001. godišta i mlađe, prvo mjesto osvojila je domaća ekipa ŽRK „Bosna“ Visoko. Drugo mjesto pripalo je ekipi „Viteza“, a treće HŽRK „Zrinjski“ iz Mostara.

Najuspješnija po broju postignutih golova na turniru bila je rukometašica „Bosne“ Melika Redžić, dok je za najboljeg golmana proglašena rukometašica HŽRK Zrinjski Gabrielle Lesse.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije