ima ozbiljan problem

Slišković: Ruke me zabole objašnjavajući Sjevernokorejcu

Slišković
FENA
18.08.2017.
u 14:38

Aktualni bh. prvak, Zrinjski, u nedjelju u sklopu petog kola Premijer lige BiH gostuje ekipi Slobode na Tušnju. Zrinjski ove sezone ima visoke ambicije i obrana titule je ono što žele Plemići, a gostovanja poput onih u Tuzli obično su najteža, ali bodovi s takvih puno donose u borbi za titulu, piše sportsport.ba. 

"U Tuzli ćemo pokušati igrati napadački, ali to ovisi i od toga koliko će nam protivnik to dozvoliti. Imamo takav profil igrača i ekipe da si to možemo priuštiti", kazao je Slišković na današnjoj press konferenciji. 

Novi član Zrinjkskog je Hyon-Uk Soa, koji odlazi iz Sjeverne Koreje i ono što Baku muči je spoznaja da ne zna engleski, pa komunikacija nije dobra. 

"Veliki je problem komunikacija, ne govori engleski jezik, iako zna poneku riječ, ruke te zabole dok mu objasniš, ali nije to toliki problem jer ga sada počinju učiti naš jezik. Bolje da uči naš jezik, pa ako za mjesec dana nauči naših 15 riječi, dobro je, nego da mi uči engleski. Ne znaju ni moji igrači engleski". 

Slišković je kazao da će Jakovljević i Hrvoje Barišić zaigrati u obrani pošto Katanec ima tri žuta kartona, a nije siguran hoće li Galić ili Barić zaigrati na poziciji desnog beka. Također, istaknuo je da u napadu neće biti nekih promjena u nedjeljnoj utakmici. Susret Slobode i Zrinjskog igra se na Tušnju u nedjelju od 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije