Košarka

Strah paralizirao igrače Igokee

27.12.2015.
u 08:00

Igokea ide u goste Partizanu koji se također nalazi u opasnoj zoni

Igokea je u seriji loših rezultata. Prvak Bosne i Hercegovine je vezao šest poraza i nalazi se na diobi posljednjeg mjesta u regionalnoj ABA ligi pa mu prijeti ispadanje. Trenutačno ima pet pobjeda, kao i Sutjeska, a ni promjena trenera nije donijela toliko željeni rezultat.

Loše raspoloženje

Igokei slijedi teško gostovanje u Beogradu kod Partizana koji je također u opasnoj zoni i mora ići na pobjedu kako bi pobjegao sa dna ljestvice. Na put u Beograd prvak Bosne i Hercegovine kreće u lošem raspoloženju jer Dušan Katnić ne može igrati, dok je neizvjestan nastup Miloša Komatine.

Novi trener, povratnik na klupu Aleksandrovčana, Dragan Bajić ističe kako je pokušao podići samopouzdanje ekipe. - Pokušavam na sve načine podići ekipu. Nisu oni zaboravili igrati košarku, ali se u momčad uvukao strah, jednostavno kao da ne smiju šutirati prema košu. Biramo jako loša rješenja u napadu i moram nekako pokušati prodrmati ih. Sigurno je da je tim mnogo kvalitetniji nego što to pokazuju rezultati, ali sa šest poraza kao da smo se uplašili svakog rivala, što nikako nije dobro, ističe Bajić.

Težak raspored

Njegov tim očekuje gostovanje kod Partizana koji je također u seriji loših rezultata.

-Partizan također ima problema, ali mi, prije svega, gledamo svoje dvorište. Moramo popraviti svoju igru i tako tražiti priliku izbjeći posljednje mjesto na ljestvici. Imamo zaista težak raspored, ali ne smijemo se žaliti, već moramo odigrati što kvalitetnije utakmice. Spremili smo se za ovaj dvoboj, ali su nam problem napravile ozljede Miloša Komatine i Dušana Katnića jer smo s njima izgubili na rotaciji. Partizan ima mlad tim koji će tražiti svoju prigodu nošen publikom, dok ćemo mi morati smirenom igrom pokušati ostvariti itekako važnu pobjedu koja bi nam donijela samopouzdanje i vratila mir u ekipu, poručio je Dragan Bajić, trener momčadi Igokee.

Utakmica u Beogradu se igra u 17 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije