HŽRK ZRINJSKI DOMAĆIN

U nedjelju državno prvenstvo u Mostaru, rukometašice Zrinjskog spremne

15.06.2017.
u 08:15

"Cure se pripremaju svaki dan i željno iščekujemo turnir s veoma jakim ekipama... i želimo puno sreće svima.. Najbolji neka pobijedi", rekla je trenerica Arapović

Nakon što je natjecateljsko povjerenstvo Rukometnog saveza BiH raspisalo natječaj za organizaciju turnira završnice državnog prvenstva za mlađe kadetkinje i činjenice da nitko nije dostavio ponudu u datom roku, Uprava HŽRK Zrinjskog je donijela odluku da se ipak prihvati organizacije istog i naknadno aplicira na natječaj.

U ponedjeljak u kasnim satima natjecateljsko povjerenstvo je donijelo odluku da se HŽRK Zrinjski dodijeljuje organizacija spomenutog turnira. Turnir će se održati u nedjelju, 18. lipnja 2017. godine

U završnici državnog prvenstva za mlađe kadetkinje sudjeluje 5 ekipa: HŽRK Zrinjski kao domaćin, HŽRK Katarina, ŽRK Bosna Visoko, RK Hadžići i ŽRK Vitez.

"Cure se pripremaju svaki dan i željno iščekujemo turnir s veoma jakim ekipama... i želimo puno sreće svima.. Najbolji neka pobijedi", rekla je za Vecernji.ba Marijana Arapović, trenerica rukometašica HŽRK Zrinjski. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije