Boćanje

U subotu u Dračevu boćarski turnir s 12 ekipa

15.09.2016.
u 11:00

Dračevo, naselje na jugu čapljinske općine, bit će domaćin turnira trojki. Organizatori turnira koji se organizira u spomen na poginule branitelje iz tog naselja su Mjesna zajednica i prvoligaš Dračevo.

Kako smo doznali od Filipa Krvavca, predsjednika kluba, na turniru trojki će, uz dvije domaće, nastupiti ukupno dvanaest momčadi.

- Nemamo baš dovoljno iskustva s organizacijom ovakvih velikih natjecanja, ali činimo sve što možemo kako bismo spremni dočekali goste i realizirati ovaj turnir trojki. Program će početi misom zadušnicom na mjesnom groblju u 11 sati, dok će natjecanje na terenima Boćarskog kluba Dračevo krenuti u 11.45 sati. Prvi dio turnira igrat će se po skupinama, po takozvanom bod sustavu, a dalje će iz svake skupine ići po dvije bolje plasirane ekipe. Drugi dio turnira trojki igrat će se po kup sustavu.

Turnir je jednodnevni, a podjelu nagrada i priznanja planirali smo u 20.15 sati, naglasio je predsjednik Boćarskog kluba Dračevo Filip Krvavac.

Uz Dračevo 1 i Dračevo 2, na turniru trojki nastupit će boćarski klubovi – Neretva i Hrvatski radiša iz Zagreba, zatim Biston (Brela), Ploče i Metković iz Republike Hrvatske te domaće ekipe – Čapljina, Hrvatski radiša (Čitluk), Radišići, Prolog i Neum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije