Atletika

Upriličen prijam za Filipa Mihaljevića u Vladi HB županije

17.06.2016.
u 07:00

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Draško Dalić, zajedno s ministrom znanosti, prosvjete, kulture i sporta Petrom Galićem, u svom je uredu upriličio prijam za Filipa Mihaljevića, mladog Livnjaka i bacača kugle, aktualnog europskog mlađeseniorskog prvaka s izborenom olimpijskom normom, novim osobnim rekordom te svjetskom dvoranskom broncom.

Jedan od povoda prijma za mladog Filipa Mihaljevića i njegova oca Mirka Mihaljevića za vrijeme kratkog boravka u rodnom Livnu je i osvojen naslov najboljeg bacača kugle na natjecanju američkih sveučilišta, čime je prošlog tjedna postao prvi student sveučilišta Virginia s osvojenim NCCA naslovom za bacanje kugle hicem od 20,71 metar.

Nakon što je Filip Mihaljević podijelio svoja iskustva sa sveučilišta Virginia i održanih natjecanja, istaknuo je kako je pred njim razdoblje priprema za prvenstvo Europe gdje će kuglu bacati 9. srpnja, za prvenstvo Hrvatske 31. srpnja te za Olimpijske igre koje će se ovog ljeta održati u Rio de Janeiru (Brazil).

Predsjednik Vlade i ministar Galić, uz čestitke na postignutim rezultatima, zahvalili su mladom nadarenom sportašu što je uz ostvarene rezultate prezentirao svoj rodni grad Livno i cijelu Hercegbosansku županiju na najbolji mogući način.

U nadi da će se Filipov rad i trud i u budućnosti prepoznati, kako kroz osobne rekorde tako i nagrade te medalje, predsjednik Dalić i ministar Galić poželjeli su mu sreću na daljnjim natjecanjima te poručili kako će rad mladog i u svijetu prepoznatog atletičara pratiti i u budućnosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?