Protiv Švedske

Vatreni traže prve bodove u Ligi nacija

brekalo
10.10.2020.
u 10:09

Hrvatska nogometna reprezentacija ove nedjelje nastavlja ludi ritam utakmica koji je počeo u St. Gallenu prošle srijede prijateljskim dvobojem sa Švicarskom kojeg je Hrvatska dobila 1:2, a završit će sljedeće srijede utakmicom protiv Francuske.

Između ta dva susreta, u nedjelju od 17:10 Nova TV i gol.hr donose vam izravni prijenos utakmice 3. kola Lige nacija između Hrvatske i Švedske.

Bit će to prva domaća utakmica Vatrenih u ovoj godini, a na Maksimiru će ipak biti navijača jer je UEFA dopustila ograničen broj gledatelja na tribinama. U trećoj utakmice Lige nacija Hrvatska će tražiti prve bodove. Baš poput Švedske, Vatreni su u novu sezonu krenuli s dva poraza od Portugala i Francuske te su zbog lošije gol-razlike na posljednjem mjestu u skupini C.

Pobjeda protiv Švicarske Vatrenima nije donijela bodove, ali je sigurno popravila raspoloženje.

''Ova će nam pobjeda dobro doći u pripremi za Švedsku i Francusku. Tražili smo se na početku, bilo je puno novih igrača. Na kraju smo stavili stvari na svoje mjesto, a neki su igrači pokazali da im je mjesto u reprezentaciji. Treba se dokazivati iz utakmice u utakmicu, treba nam vremena da se posložimo, ali hoćemo", rekao je Dalić za Novu TV.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?