vitez Momčad trenera Valentina Plavčića pred jednom od odlučujućih utakmica u ovoj sezoni

Vitezu samo pobjeda protiv Veleža donosi izglede za ostanak

kkk
13.05.2015.
u 09:41

Današnja utakmica Viteza s Veležom na gradskom stadionu u Vitezu domaću momčad može “zaviti u crno” ili pak ostaviti u igri s realnim i opipljivim izgledima za ostanak u Premijer ligi BiH.

Veležu respekt

O prvoj crnoj varijanti, a to je neodlučen rezultat ili poraz, u Vitezu i ne razmišljaju, iako, to se uopće ne krije, Velež domaćini maksimalno respektiraju. Ali, vjeruju i u svoje vlastite snage te u motiv koji je, nema tu dvojbe, mnogo veći nego što ga mogu imati s plasmanom na prvenstvenoj ljestvici “bezbrižni” Mostarci. Tako, uostalom, razmišlja i trener nogometaša Viteza Valentin Plavčić te pred današnji susret s Mostarcima naglašava: - Iako desetkovani, protiv Borca u Banjoj Luci odigrali smo vrlo solidno, čak smo bili u prilici vratiti se kući neporaženi. Nažalost, u tomu nismo uspjeli, ali nam ta igra i zalaganje daju za pravo očekivati pobjedu protiv Veleža. Bez te pobjede nema nam “života” u Premijer ligi BiH i mi ćemo sve poduzeti kako bismo je ostvarili. Unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazimo, svoju premijerligašku sudbinu držimo u rukama i uvjeren sam kako je nećemo ispustiti. Istina, i ovaj put bit ćemo znatno prorijeđenih redova zbog ozljeda i bolesti nekolicine prvotimaca. Međutim, tko god istrči na teren, morat će dati svoj maksimum, čak i više od toga, pa onda ni uspjeh, koji silno želimo, neće izostati, kazao nam je trener Vitežana Valentin Plavčić. Sabahudin Jusufbašić, provjereni premijerligaški igrač, u zimskoj stanci došao je u redove Vitežana.

“Proradio” Jusufbašić

Krase ga čvrstina, upornost te snažan i opasan udarac s udaljenosti koji je “proradio” u Banjoj Luci, no njegov pogodak (2:1) nije bio dovoljan za veliku radost i bod(ove) Vitežana. - Što bih mogao reći u situaciji u kojoj se naša momčad nalazi? Pomaže nam samo pobjeda, i uz maksimalan respekt Mostaraca, i ostvarit ćemo je. Za to ćemo se svi odreda morati maksimalno potruditi, dati sve od sebe, nadamo se velikoj podršci naših navijača, molimo ih da dođu i podrže nas, a mi ćemo im se odužiti maksimalnim zalaganjem, “ginut” ćemo na terenu i ostvariti pobjedu, poručio je smireni i samozatajni Jusufbašić. Koja će jedanaestorica početi utakmicu, tko će sjediti na pričuvnoj klupi, zaista se može samo nagađati jer Vitežane su “pokosile” ozljede i bolest. Stoga, Plavčić baš i nema velikog izbora, a očekivati bi se moglo kako će startati: Škorić, Livaja, Barišić, Alić, Branković, Jurić, Kapetan, Šantić, Vidović, Jusufbašić, Basara. Zbog značaja ove utakmice, u Vitezu se očekuje nešto bolji posjet na tribinama gradskog stadiona. Susret Viteza i Veleža igra se danas s početkom u 17 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije