Otkrio nježnu stranu:

Evo što je Putin poručio svim ženama

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
08.03.2016.
u 16:15

Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni dan žena. Ovaj praznik u Rusiji obilježavaju s posebnom toplinom, kao nigdje u svijetu. On je ispunjen poklonima i cvijećem, najboljim osjećanjima prema našim majkama, ženama, kćerkama,kolegicama - svim ženama koje su bliske našem srcu, počeo je Putin svoj govor posvećen ženama te čestitao svim pripadnicama ljepšeg spola Međunarodni praznik žena 8. ožujka.

Kazao je kako žene daju život, griju svojom ljubavlju, podrškom i brigom.

- Upravo u ženi, u njenom dostojanstvu i milosrđu otkriva se istinska duša Rusije.Vaša snaga duha, vaši podvizi, naučili su nas da budemo pravi muškarci, da pobjeđujemo usprkos svemu. Suvremene žene su rame uz rame s vama. Sve uspijevaju, dostići vrhunac u profesiji, u stvaralaštvu, u društvenom radu, stvoriti radosnu i udobnu atmosferu u obitelji, odgojiti djecu. Vi, drage naše žene, vladate nedokučivom tajnom : sve stići, izaći na kraj s ogromnim teretom briga i ostati nježne, upečatljive, zavodljive... Vi donosite ovom svijetu dobro i ljepotu, svijetlost i nadu.Ponosimo se vama i volimo vas -  zaključio je svoj govor ruski lider.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije