Umjesto 9 sati

Horor putovanje: Od Hrvatske do Austrije putovali 19 sati zbog nevremena

kolona, gužva
Ilustracija
08.08.2023.
u 21:00

“Bili smo ukupno 19 sati na putu zbog nevremena u Sloveniji. Stvarno je bila katastrofa”, kaže u razgovoru za “Heute”

Putovanje kući s odmora iz snova pretvorilo se u “horor putovanje” za par iz Gornje Austrije. Umjesto 9 sati, automobilom su se vozili 19 sati.

Amir i njegova djevojka (oboje po 19) proteklih dana uživali su u sjajnom odmoru na hrvatskoj obali Jadrana. Ali svemu kad-tad dođe kraj, pa tako i sunčanim danima na moru. U subotu je došlo vrijeme da se oproste od plaže: u 8 ujutro Gornjoaustrijanci su krenuli svojim automobilom na put kući. 

Planirano vrijeme putovanja je inače oko devet sati. Ali od toga nije bilo ništa. Amir je već očekivao prometne gužve, ali nije mislio da će biti tako loše.

 “Bili smo ukupno 19 sati na putu zbog nevremena u Sloveniji. Stvarno je bila katastrofa”, kaže u razgovoru za “Heute”. Samo na odmorištu kod Karlovca u koloni je stajao pola sata samo da bi uopće mogao “tankati”.Samo putovanje kroz Hrvatsku trajalo je 13 sati zbog gužvi i problema s vremenom, prenosi prenosi Kroativ.

Mladi par je nakon duge odiseje sigurno stigao u Schärding (Gornja Austrija) nakon 19 sati putovanja, piše Heute.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije